Vacature voor studenten

Bij Interlincq werk je niet voor ons, maar met ons. 

Dat vinden wij bij Interlincq een wezenlijk verschil. Wij hechten veel waarde aan jouw mening en inbreng in het bedrijf. Korte en heldere lijnen kenmerken onze bedrijfsvoering. Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus een eerlijke beloning voor jouw inspanning en waardering voor het geleverde werk. Spreekt jou dit aan, kijk dan of een passende vacature er voor jou bij staat.

Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan?

Kom dan werken bij Interlincq. Wanneer je bij Interlincq komt werken heb je de kans om je werktijden zelf in te delen. Verder is het leuk en flexibel werk.  

Wie zijn wij?
Interlincq is een bedrijf dat projecten uitvoert voor lokale overheden. Wij bieden verschillende diensten en software aan. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van datadistributie (digitale gegevensuitwisseling), gegevensbeheer, gemeentelijke belastingen en het sociaal domein. 

Wat ga jij doen?
Jij gaat ons helpen met het remote beheer. Dit houdt in dat jij ons gaat helpen met het op afstand beheren van datadistributiesystemen voor lokale overheden. Denk hierbij aan gemeenten en waterschappen. Jij gaat ervoor zorgen dat deze systemen geen fouten (meer) bevatten en de kwaliteit van de gegevens goed is. Hiervoor krijg je natuurlijk goede uitleg en begeleiding van ons.  

Kan jij:  
– precies en nauwkeurig werken;
– logisch denken;
– goed omgaan met verantwoordelijkheid;
– betrouwbaar omgaan met persoonsgegevens;
– analystisch denken?  
Dan komen wij graag in contact met jou!  

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden, solliciteer dan nu! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin Reijnders 06 82011515 of Arjan Krijger 06 82011533.

Interlincq

Prinsenhof 4
3762 TB  Soest
085 1308468
info@interlincq.nl

Volg ons