dGdA: De dVdT- Viewer

Alles in één systeem. De dVdT-Viewer (dGdA) is een praktisch hulpmiddel om administratieve en geografische informatie van de WOZ, belastingen en basisregistraties gecombineerd in één systeem te presenteren.

Hoe werkt de dVdT-Viewer.

De dVdT-Viewer maakt het makkelijk om snel gegevens uit allerlei bronsystemen gecombineerd te raadplegen. Het systeem maakt de uitvoering van het werk makkelijker, levert tijdsbesparing op en zorgt voor kwaliteit verbeteringen.

Het programma is  leveranciersonafhankelijk, dat komt doordat de software de informatie direct uit de (Oracle-) database van de klant haalt. Het systeem is in nauw overleg met de medewerkers van gemeenten en andere samenwerkingsverbanden ontwikkeld. De dVdT-Viewer  is afgestemd op de werkprocessen van gebruikers en daardoor heel gebruiksvriendelijk. De software draait op het netwerk van de klant. Er wordt een zeer snelle verbinding met de database van de klant gelegd en hierin wordt alle benodigde informatie geselecteerd. Hierdoor is alle informatie  up-to-date. Doordat er een verbinding wordt gelegd met de database is er geen afhankelijkheid met betrekking tot door leveranciers geboden API’s of andere interfaces.

{

Wat vinden gebruikers van de dVdT-Viewer?

  • Zeer procesgerichte software.
  • Gebruiksgemak staat voorop.
  • Lage instapdrempel.
  • Intuïtieve schermen.
  • Hele praktische lay-out: de schermen kunnen door de medewerkers zelf aangepast en opgeslagen worden, hier is geen applicatiebeheerder voor nodig.
  • Uitstekende serviceverlening: snelle respons, duidelijke uitleg en wensen van klanten worden snel en serieus opgepakt en verwerkt.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Als u geïnteresseerd bent in onze producten of dienstverlening, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Interlincq

Prinsenhof 4
3762 TB  Soest
085 1308468
info@interlincq.nl

Volg ons