Opleiding datadistributie

Interlincq beschikt over ervaren docenten en coaches Key2Datadistributie en Makelaarsuite.

Uw organisatie heeft besloten om het beheer van het datadistributie systeem zelf uit te voeren. Interlincq verzorgt de opleiding van de cursisten op uw locatie. Wij zijn specialist in het beheer van Key2Datadistributie en de Makelaarsuite. Onze kennis en jarenlange ervaring van beide systemen dragen wij graag aan u over. Wij hechten veel waarde aan kennisdeling en streven ernaar om de kennis van al onze cursisten op het door u gewenste niveau te brengen. 

Wij hebben het kennisniveau in drie categorieën verdeeld. 

  • Beginner. In dit traject krijgt de cursist alle informatie om ieder geval het dagelijks beheer te kunnen uitvoeren. We behandelen de basis van het datadistributiesysteem en de basisbegrippen rondom gegevensuitwisseling. Afhankelijk van de voorkennis en het niveau van de cursist duurt de beginnerscursus maximaal twee dagen. 
  • Gevorderd. Tijdens deze fase is de cursist toe om dieper in te gaan op de samenhang van alle basisgegevens. Gezamenlijk onderzoeken we de gegevenskwaliteit in het datadistributiesysteem en de gekoppelde afnemers. De gevorderdencursus is een meerdaags coaching traject. 
  • Expert. Is de ervaren beheerder toe aan next level gegevensbeheer dan nemen we de beheerder mee in de techniek en kijken we onder de motorkap van het datadistributiesysteem. Dit is een coaching traject op maat waar kunnen kijken naar de technische componenten en het datamodel van het datadistributiesysteem. 

Voor alle niveaus hebben wij dus een gepast opleidingstraject. Voor de beginners kan dit klassikaal zijn maar ook 1 op 1. Wij geven de voorkeur aan 1 op 1 coaching trajecten bij u op locatie. Op deze manier heeft de cursist onze maximale aandacht. 

Houd u er rekening mee dat niet iedereen geschikt is om het functioneel of technisch applicatiebeheerder van een datadistributiesysteem op een hoog niveau uit te voeren. Om het beheer goed te kunnen uitvoeren moet de medewerker bepaalde kennis en vaardigheden hebben. 

 Zo moet er interesse zijn om applicaties tot op detailniveau te willen doorgronden. Een hoog niveau om abstract te kunnen denken is vereist. Kennis van besturingssystemen en databases maakt daarbij het werk makkelijker uit te voeren. Vaak wordt van een beheerder ook gevraagd om de data te controleren. Hierbij is dus kennis van gegevensverzamelingen en de samenhang van de basisregistraties essentieel om de functie goed te kunnen uitvoeren. 

Na een maand training hebben we meestal wel een beeld van het niveau of het maximaal te bereiken niveau van de cursist. Mocht het voorkomen dat het gewenste niveau niet binnen de gestelde termijn kan worden bereikt dan is er nog geen man overboord. Interlincq kan altijd als achterwacht fungeren totdat het beheer van het datadistributiesysteem volledig in uw organisatie is geborgd. 

Waarom kiezen voor een datadistributie opleiding bij Interlincq. 

  • Ervaren consultants met jarenlange praktijkervaring. 
  • De opleiding wordt bij u in huis gegeven. Meerdere deelnemers voor dezelfde prijs. 
  • Direct aan de slag in uw eigen omgeving. 

Het komt vaak voor dat we tijdens een opleiding een aantal issues van Key2Datadistributie of de Makelaarsuite met de cursisten direct oplossen. Hoe fijn is dat! 

Wij hebben ruime ervaring in het opleiden van beheerders. Ook na de opleiding staan wij altijd klaar om vragen van uw beheerder te beantwoorden. Wij laten uw beheerder ook na de cursus niet zomaar los. 

 

{

Veel en diepgaande kennis.

Interlincq is een prettige partij om mee samen te werken. Veel en diepgaande kennis, flexibel en bereid om mee te denken. Absolute aanrader!

Hessel den Hartog

Specialist I&A, Gemeente Goeree-Overflakkee

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Als u geïnteresseerd bent in onze producten of dienstverlening, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Interlincq

Prinsenhof 4
3762 TB  Soest
085 1308468
info@interlincq.nl

Volg ons