dIdS: Controle

LV-WOZ

 dIdS geeft een meetbaar inzicht en zekerheid over de kwaliteit van de informatie in LV-WOZ in relatie tot de informatie in de Key2Belastingen-database. De software controleert de inhoud van de LV-WOZ niet alleen voor de bronhouders, maar andersom wordt ook  voor afnemers van de LV-WOZ zoals waterschappen, een vergelijking van de LV met de gegevens in Key2Belastingen gemaakt.

Hoe werkt dIdS.

dIdS is een programma dat controleert of de informatie in de LV-WOZ overeenkomt met de brongegevens in Key2Belastingen. Het is tevens  voor afnemers een controle of de informatie in Key2Belastingen overeenkomt met de gegevens in de LV-WOZ. Door middel van het programma dIdS wordt op basis van de StUF-XML-berichtenstandaard een vergelijking uitgevoerd tussen de informatie in de LV-WOZ en de brongegevens in Key2Belastingen.

dIdS voert controles vanuit 2 invalshoeken: vanuit de informatie in de LV-WOZ en vanuit de informatie in Key2Belastingen. Hiermee kan het programma de volledigheid en juistheid waarborgen. Het programma genereert zowel een totaaloverzicht als een foutlijst. In deze lijsten kan eenvoudig gesorteerd en gefilterd worden. Ook kunnen regels gemarkeerd worden, bijvoorbeeld om geautomatiseerd een synchronisatie met de LV uit te voeren.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Als u geïnteresseerd bent in onze producten of dienstverlening, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Interlincq

Prinsenhof 4
3762 TB  Soest
085 1308468
info@interlincq.nl

Volg ons