dGdF: Rapportage financiële processen

Dit programma is ontwikkeld om bij gemeenten en waterschappen rapportages van financiële processen te maken. Per boekjaar en boekmaand worden managementrapportages van de financiële processen vervaardigd. Hierbij wordt een differentiatie gemaakt naar aanslagbiljetsoort, heffingsjaar en aanslagrun.  dGdF maakt hier rapportages van in de vorm van tabellen en grafieken.

Hoe werkt dGdF.

dGdF geeft een meetbaar inzicht en biedt zekerheid over de kwaliteit van informatie in de Key2Belastingen-database. dGdF helpt bij het maken van financiële rapportages in Key2Belastingen inclusief de monitoring van de financiële processen, bezwaar- en verzoekschriften. Maar ook een openstaande postenlijst en consistentie-controles met betrekking tot de proces- en financiële gegevens in Key2Belastingen.

Het voordeel van regelmatig gebruik van deze software is dat terugkerende fouten ontdekt en in de toekomst voorkomen kunnen worden. Regelmatig gebruik van deze software zal op termijn leiden tot gezonde financiële gegevens, een rechtmatiger invorderingsproces en ook hogere opbrengsten.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Als u geïnteresseerd bent in onze producten of dienstverlening, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Interlincq

Prinsenhof 4
3762 TB  Soest
085 1308468
info@interlincq.nl

Volg ons