dCdW: Controle KAD-WOZ koppeling en object-afbakening

dCdW controleert de veiligheid en juistheid van de kadastrale afbakening van de kadastraal objecten en WOZ-objecten in Key2Belastingen. Deze controle vindt plaats door middel van vergelijkingen tussen de kadastrale en WOZ-module en de controle van de belastingplichtige eigenaar. 

Hoe werkt dCdW.

Deze software levert met slechts één druk op de knop de informatie die nodig is voor de periodieke rapportage aan de Waarderingskamer, de zelfcontrole en voor de controles die de Waarderingskamer bij de gemeenten uitvoert. dCdW is een praktisch hulpmiddel om het primaire werkproces van de afdeling belastingen zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren.

De software levert zowel foutlijsten, standenregisters en managementrapportages met aantallen WOZ- en kadastraal objecten gecombineerd met de totale kadastrale en toegekende oppervlakte. Deze software biedt dus een gedetailleerd en volledig inzicht in de kwaliteit van de Key2Belastingen-database met betrekking tot de kadastrale relaties en eigenaren. Niet alleen coördinatoren en managers hebben toegang tot de totaaloverzichten, alle gebruikers hebben een snel en eenvoudig inzicht in de afhandeling van de foutrecords.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Als u geïnteresseerd bent in onze producten of dienstverlening, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Interlincq

Prinsenhof 4
3762 TB  Soest
085 1308468
info@interlincq.nl

Volg ons