Vacature BAG- Beheerder

Bij Interlincq werk je niet voor ons, maar met ons. 

Dat vinden wij bij Interlincq een wezenlijk verschil. Wij hechten veel waarde aan jouw mening en inbreng in het bedrijf. Korte en heldere lijnen kenmerken onze bedrijfsvoering. Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus een eerlijke beloning voor jouw inspanning en waardering voor het geleverde werk. Spreekt jou dit aan, kijk dan of een passende vacature er voor jou bij staat.

Werkzaam zijn als BAG- Beheerder?

Dan zoeken wij jou!
Interlincq is sinds 2009 actief binnen de lokale overheid op het gebied van informatievoorziening, gegevensmanagement, basisregistraties en business intelligence. Ons team van adviseurs en functioneel beheerders zijn specialisten. Met elkaar bezitten wij jaren ervaring binnen deze markt.

Wie zijn wij?
Interlincq is een bedrijf dat projecten uitvoert voor lokale overheden. Wij bieden verschillende diensten en software aan. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van datadistributie (digitale gegevensuitwisseling), gegevensbeheer, gemeentelijke belastingen en het sociaal domein. 

Wat ga je doen?

Jij wordt onze BAG-beheerder. De BAG staat voor Basisregistratie Adressen en Gebouwen. De BAG bevat gemeentelijke basisgegevens van alle adressen en gebouwen in een gemeente. Het is van essentieel belang dat de juiste, actuele en betrouwbare gegevens beschikbaar zijn en zowel interne als externe afnemers hierop kunnen vertrouwen. Jij gaat je hiermee bezighouden. Hierdoor is het gevarieerd werk, dit maakt het een uitdagende en afwisselende baan.

Denk hierbij aan:

 • Het beoordelen van omgevingsvergunningen op relevantie voor de BAG en dit verwerken in de BAG;
 • opstellen en registreren van brondocumenten;
 • afhandelen van terugmeldingen, correctieverzoeken en onderzoeksvragen;
 • het doorvoeren van verbeteringen in de BAG naar aanleiding van kwaliteitscontroles;
 • tevens zorg je voor een goede communicatie en afstemming met interne en externe gebruikers van BAG gegevens, ketenpartners/organisaties die informatie aanleveren, afnemen en/of verwerken.

  Ben jij onze ideale kandidaat?

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Je werkt precies en nauwkeurig
  • Je kunt betrouwbaar omgaan met persoonsgegevens
  • Je hebt oog voor detail
  • Reizen is geen probleem

  Wat bieden wij jou?

  Wij bieden je een functie waarin je écht het verschil kunt maken, zowel in kennis, persoon als salaris. Binnen onze organisatie werken we zelfstandig, met plezier, trots en enthousiasme voor onze klanten. Daarbij vinden wij klantgerichtheid, kwaliteit, integraliteit en efficiëntie erg belangrijk. Je hebt veel vrijheid en flexibiliteit in werkinhoud, werkomstandigheden en werktijden. Je krijgt de ruimte om mee te denken en nieuwe kansen vorm te geven.

  Onze beloning is marktconform, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, opleidingsmogelijkheden en een bonusregeling zoals een dertiende maand bij goede prestatie. Tevens betalen wij mee aan je pensioen.

  Je krijgt een tijdelijke aanstelling van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkt bij de klant op locatie, dit kan dus door heel Nederland zijn. Daarnaast werk je thuis of op een van onze (flexibele) kantoren.

  Solliciteren?

  Ben je enthousiast geworden, solliciteer dan nu! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin Reijnders 06 82011515 of Arjan Krijger 06 82011533.

  Interlincq

  Prinsenhof 4
  3762 TB  Soest
  085 1308468
  info@interlincq.nl

  Volg ons