Burgerzaken

Interlincq is ook werkzaam binnen Burgerzaken bij gemeenten. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn binnen dit domein. 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn.

Wij bieden verschillende mogelijkheden van ondersteuning. 

  • Applicatiebeheer
  • Koppelen van systemen
  • BRP Backoffice specialist
  • eDiensten
  • BI-tools
  • Controle van gegevens 

Applicatiebeheer.

Als applicatiebeheerder Burgerzaken hebben wij kennis van: autorisatie, documenten, koppelingen et cetera. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het leveren van ondersteuning voor de applicaties Key2Burgerzaken en iBurgerzaken/ Cipers. Ook coachen wij uw eigen applicatiebeheerder in de mogelijkheden van uw Burgerzaken systeem.

Koppelen van systemen.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring binnen het domein Burgerzaken, kunnen onze specialisten u uitstekend van dienst zijn. Onze specialisten kunnen de systemen zoals RAAS en RDW op een veilige manier koppelen zodat uw gemeente makkelijk bij de juiste gegevens kan. Deze veilige verbinding brengen wij tot stand met behulp van certificaten. Ook van koppelingen met het dadadistributie systeem en/of GBA-V hebben we kennis. Met ruim 10 jaar ervaring beschikt Interlincq over de juiste kennis om gemeenten van dienst te zijn en de kwaliteit van gegevens op een hoger niveau te brengen. 

 

 

BRP Backoffice specialist.

Onze professionals zijn inzetbaar als BRP Backoffice specialist. Door de kennis en ervaring van onze specialisten zijn wij uitstekend in staat om uw gemeente te ondersteunen bij diverse processen binnen Burgerzaken zoals adrescontroles, paspoorten, rijbewijs, aangifte van geboorte en overlijden. 

eDiensten.

Onze specialisten kunnen u van dienst zijn als het gaat om online-dienstverlening op het gebied van Burgerzaken. Onze specialisten hebben zowel kennis van de inrichting, autorisatie en de geautomatiseerde verwerking.

BI specialisten.

De specialisten bij Interlincq hebben de juiste kennis van BI- tools zoals Cognos om de juiste informatie te krijgen in rapportages en dashboards.

 

Controle van gegevens.

Interlincq heeft een tool ontwikkeld, zijnde Databrush, waarmee Kwaliteits- en Consistentie-controles kunnen worden uitgevoerd. Bij Kwaliteit wordt gekeken of alle velden juist en eenduidig en in samenhang zijn ingevoerd en bij Consistentiecontroles of de basisgegevens juist staan in het datadistributiesysteem en/of de Landelijke Voorziening.

 

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Als u geïnteresseerd bent in onze producten of dienstverlening, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Interlincq

Prinsenhof 4
3762 TB  Soest
085 1308468
info@interlincq.nl

Volg ons